Huis Kopen Costa Del Sol

Published May 10, 22
7 min read

Huis Verkopen Spanje

Dankzij onze perfecte kennis van de vastgoedmarkt en gedegen juridische kennis volgen we de evolutie van de regelgevende context voor huurinvesteringen op, bieden we u een selectie van woningen aan die aan uw wensen voldoen, zorgen we voor de juiste opmaak van het huurcontract en we ondersteunen je ook bij de zoektocht naar je toekomstige huurder.

En heeft u een renovatieproject voor uw toekomstige pand om een ​​groot aantal huurders aan te trekken en de huurwaarde op lange termijn te verhogen, dan kunt u rekenen op ons netwerk van gespecialiseerde vakmensen. Huis kopen Spanje Mijas. Vertrouw ons dus uw investeringsproject voor verhuur toe! .

Vanaf het exacte moment dat u contact opnemen met Smart Properties, beginnen we na te denken over wat we voor u kunnen betekene - Huis kopen Spanje Benalmadena. Niet alleen kunnen we ondersteuning bieden als u op zoek bent naar woning, of een koper te vinden voor u woning, maar wij nemen de gehele begeleiding voor u over.Zelfs nadat u uw aankoop of verkoop hebt voltooid, kunt u profiteren van onze after sales service die ervoor zorgd dat alles vlot verloopt als u zich eenmaal vestigen wil hier in Spanje. Van het verhuren van uw huis of auto verzekering,uw nieuwe woning inrichten. Van het vinden van mensen die uw woning huren wanneer u weg bent te houden in de beste conditie van uw zwembad of de tuin.

We zijn ons bewust hoe moeilijk het is om al zaken goed geregeld te hebben in een ander land. Daarom hebben we een team van makelaars in La Marina en medewerkers die u kunnen helpen in het Spaans, Engels, Italiaans, Frans, Duits, Vlaams en Nederlands. En alles met onze jaren lange kennis van dit gebied. Huis kopen Costa Blanca.

Home » 3 Redenen waarom Belgen en Nederlanders investeren in Spaans vastgoed in 2022 Het bezitten van een eigendom in Spanje kan financieel en emotioneel lonend zijn. Maar het maken van de juiste keuze is hierbij is, uiteraard, doorslaggevend. Allereerst dient u een juiste keuze te maken op gebied van locatie, soort woning en voorzieningen.

In dit artikel van een overzicht met de belangrijkste feiten, tips en redenen waarom veel belgen en nederlanders investeren in Spaans vastgoed (Huis kopen Spanje Mijas). Inhoudsopgave Crisis en Spanje: Hoe bestendig is de huizenmarkt? Spanje heeft zwaar geleden onder de wereldwijde financiële crisis en de daaruit voortvloeiende crash van de vastgoedmarkt. De huizenprijzen daalden met maar liefst 30%, maar de laatste paar jaar is de markt stabieler geworden.

Tweede Huis In Spanje Kopen Of Niet?

Als je kijkt naar zoekopdrachten onder de 1 miljoen euro zou je het Verenigd Koninkrijk op de eerste plaats kunnen vinden, maar Brexit vermindert ook de Britse vraag - Finca te koop Costa del Sol. 93% van alle zoekopdrachten vanuit het buitenland met een budget van 1 miljoen euro of meer waren gericht op slechts 10 van de 50 provincies van Spanje (Huis kopen Costa Blanca).

Als u onroerend goed van hoge kwaliteit in Spanje wilt kopen, dan zijn de Balearen en de Costa del Sol de plaatsen bij uitstek - Woningen te koop in Spanje. Waarom investeren veel mensen tegenwoordig in vastgoed in (zuid) Spanje? Overdrachtsbelasting verlaagd in Costa del Sol (Alleen 2021). Bekijk hier alle info: De overdrachtsbelasting op woningen is in 2021 van 2% procent naar 8% verhoogd.

Waarom is de Costa del Sol zo interessant voor investeerders? Simpel gezegd…vanwege de stabiele vastgoedmarkt aan de Costa del Sol. En dan met name de markten Marbella en Estepona - Waar ga ik wonen in Spanje?. Sinds internationale beroemdheden de Costa del Sol in de jaren zestig voor het eerst ontdekten, heeft dit deel van Spanje altijd in het teken gestaan van het luxe leven.

voegt zich bij hen, een andere magneet voor mooie huizen. Exclusief onroerend goed te koop Costa del Sol. Palo Alto – een van de meest populaire nieuwbouw ontwikkelingen in Marbella 2021 Het topsegment van de markt mag dan geleden hebben onder de economische crash van 2006, het blijkt een te zijn als het op pandemieën aankomt. Ondanks (of misschien juist daardoor) is de markt van luxewoningen momenteel booming aan de Costa del Sol.Maar zoals we zullen zien, hebben ze allemaal een gemeenschappelijke factor: levensstijl. En in het zogenaamde Californië van Europa, komt dit niet als een verrassing. Reden 1 – meer op afstand werken en in de zon Bijna van de ene dag op de andere gingen miljoenen mensen thuis werken in plaats van op kantoor.

Plotseling, een kantoor aan huis werd uber wenselijk. Voeg daarbij de het hele jaar door zon aan de Costa del Sol en het is gemakkelijk te zien waarom ’s werelds rijksten willen werken vanuit huis in luxe aan de Costa del Sol. Vooral wanneer werken op afstand in Marbella of Sotogrande perfect wordt gecombineerd met gemakkelijke verbindingen naar de zakencentra van de wereld.

Een duidelijk teken dat de vraag er is. Bovendien is de vraag naar deze woningen verschoven. Was de Costa del Sol ooit het toevluchtsoord van rijke gepensioneerden, is de Costa del Sol nu een hot spot voor welgestelde millennials. Nu jongere HNWI’s (high-net worth individuals) hun aandacht op het gebied hebben gericht, hebben ze ontdekt dat plaatsen als Marbella en Sotogrande perfect zijn voor het opvoeden van een gezin omdat ze internationale scholen van wereldklasse, privéziekenhuizen en het buitenleven op zijn best bieden.

Huis Verkopen Costa Del Sol

De voordelen hiervan zijn een hoger inkomen dan bij traditionele verhuur, gegarandeerde betaling vooraf en een grotere beschikbaarheid van de woning voor uw eigen plezier. Aan de andere kant is het kopen van een woning om later door te verkopen financieel minder riskant als het voor een hogere prijs wordt verkocht dan waarvoor u het hebt gekocht, en kan het u een mooi, fors bedrag ineens opleveren - Waar ga ik wonen in Spanje?.

Gemeubileerde panden met één of twee slaapkamers zijn ideaal voor kortetermijnverhuur, zoals vakantieverhuur en panden die gericht zijn op een meer uitvoerende doelgroep en met arbeidsmobiliteit. Met het oog op verhuur of verkoop op lange termijn is de meest geschikte woonoptie die u kunt kopen een goed verdeeld, buitenappartement met 2 of 3 slaapkamers, een lift en een parkeerplaats.

De reden hiervoor is de groeiende vraag naar tweede woningen in strandgebieden en de proliferatie van vakantieverhuur. de beste plaats om naar woningen te zoeken is in reeds geconsolideerde buurten met betaalbare prijzen, een grote vraag naar huurwoningen, goede vervoersverbindingen en diensten in de buurt. In Madrid bijvoorbeeld blijken de wijken die aan de ringweg M30 grenzen een interessante keuze te zijn.

De beste optie is natuurlijk om een pand in het stadscentrum te kopen, maar de initiële investering zal altijd veel hoger zijn.: in het geval van verhuur, is het belangrijk om in gedachten te houden dat uw eigendom in goede staat moet zijn om huurders aan te trekken. Als u de woning na aankoop wilt renoveren, moet u ervoor zorgen dat de aankoopprijs laag genoeg is en dat de woning geen complicerende factoren vertoont.

NOVEMBER 2020 De vakantieverhuur in Spanje is niet gebonden aan specifieke regels zoals in Vlaanderen. Desondanks verloopt alles met de grootste zorg, netheid en hygiëne In de praktijk zien we vaak dat er tussen familie of vrienden maar zelden een huurcontract wordt opgemaakt, een waarborg gevraagd of een plaatsbeschrijving/inventaris opgesteld.

Wat bij een eventuele beschadiging of als de afspraken anders werden begrepen. Waarnaar kan je dan verwijzen? Stel bijvoorbeeld dat er na hun vertrek toch huurschade zou zijn. Moeilijk hé? Niet zo in Spanje, omdat je daar meestal gebruik maakt van een bemiddelaar die zowel de sleutels bij aankomst overhandigd als deze terug in ontvangst neemt bij het vertrek.Publiciteit voeren en verhuren schommelt rond 15% van de nettohuur. De duurtijd van de huur spreek je vrijblijvend af. Hierover zijn er geen specifieke termijnen vastgelegd. Huis verkopen Spanje. Lange termijn huur is in Spanje niet vergelijkbaar met in België. Maar hierover krijg je nuttige tips en trucs. Ze maken meteen ook schriftelijke afspraken over het verbruik van water, elektriciteit en verwarming en worden meterstanden genoteerd bij aankomst en vertrek In tegenstelling tot de waarborg bij een gezinswoning in België kunt u die waarborg laten storten op uw eigen bankrekening of op de rekening van de bemiddelaar die de verhuur voor je regelt.

Belgische Immo Makelaar In Marbella

Maar ze is wel super nuttig! Staat er een gedetailleerde omschrijving van de inboedel, ondersteund door foto’s, en andere nuttige puntjes waarover u als eigenaar zich dus helemaal niet druk hoeft te maken. De bemiddelaars zijn ook diegenen die uw woning na afloop kuisen, de lakens wassen en alles terug netjes maken, klaar voor de volgende bezoekers.

Navigation

Home

Latest Posts

Bezienswaardigheden Brazilie

Published Sep 23, 22
4 min read

Bezienswaardigheden Lissabon

Published Sep 21, 22
10 min read

Bezienswaardigheden Lefkas

Published Sep 21, 22
6 min read